Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Jättineulepeiton hoito-ohjeet100% villalangasta neulottu Jättineulepeitto:

Peitto on neulottu jättipaksusta 100%:sta villalangasta.

Peitto on voinut kuljetuksessa mennä kasaan, joten ravistele peitto muhkeaksi ulkona. Ota peiton päädystä eli lyhyestä sivusta kiinni ja ravistele isoilla liikkeillä ylös alas.

Hoito-ohjeet: Villa rakastaa tuuletusta; Peittoa kannattaa ravistella usein ulkona. Villa puhdistuu itsestään hyvällä ravistelulla. Lisäksi karvan irtoaminen vähentyy ravistelemalla.

Jättilanka on yksisäikeistä paksua villalankaa, joka myös tekee peitolle sen mahtavan pehmeän ominaisuuden. Jättipaksu villa on kuitenkin heiveröisempää, kuin ohuet villalangat, joten peitto ei kestä kovaa hankausta. Peittoon mahdollisesti tulevat nypyt voi poistaa varovasti käsin. Peittoa voi myös varovasti puhdistaa teippiharjalla.

Villaa ei pidä pestä, sen ominaisuus kärsii pesusta. Mieluummin esim. lumipesu hangessa, mutta yleensä tuo tuuletus riittää. Jos vesipesua on pakko käyttöä, niin Käsinpesu 30-asteessa villapesuaineella (vesipesun jälkeen peitto ei välttämättä palaudu niin muhkeaksi). Älä käytä huuhteluainetta. Ei linkousta, eikä rumpukuivausta. Tasokuivaus.

Jättineulepeitto pysyy kauniina pitkään, kun sitä käsitellään hellävaroen ja noudatetaan hoito-ohjeita.

Villasekoitepeitto:

Villasekoitepeiton voi pestä käsin 30 asteessa.